Wie en waarom en waar?

Leonie voor Kukicha
Ik ben Léonie en tijdens een lange reis door Australië en Nieuw-Zeeland met mijn man en 2 kleine kids raakte ik geïnspireerd door de prachtige quotes die ik daar werkelijk overal zag. Deze quotes, handgeschreven, gekerfd, geplakt, of simpelweg afgedrukt, worden down under vaak gebruikt als decoratie en ter inspiratie. Soms vond ik de ‘uitspraken’ zelfs op heel onverwachte plaatsen, zoals geschilderd op een vloer of bungelend aan een deuropening. Sommige quotes waren motiverend, andere grappig of meteen heel herkenbaar. Waar ik ze ook tegenkwam, altijd zetten de quotes me aan het denken of gaven ze me een positieve boost. En dat vind ik nu leuk om te delen!

Quote aan de wand
Terug in Nederland, ben ik de quotes gaan verzamelen op mijn 365dagen blog. Ook ben ik van inspirerende uitspraken of mooie teksten uit een liedje kunstwerkjes gaan maken met papier, stempels en alles waar ik iets bijzonders in zag…. Zodat ook anderen ze aan de muur kunnen hangen en de quotes iedereen met een blik in het voorbijgaan kunnen inspireren.

Winkel en atelier in Haarlem
Sinds oktober 2014, hebben de handgemaakte mini-posters van Aquoteaday een eigen plekje. Achterin de mini concepstore Kukicha is het atelier van AquoteAday. Hier zijn de posters met inspirerende quote te koop of zelf te maken tijdens een workshop. Dus wil je de quotes live bewonderen of een keer zelf maken kom naar Kukicha Jacobijnestraat 4Z in Haarlem.

Follow

Krijg elke nieuwe quote toegestuurd naar je e-mailadres