Lieve Quote a day-fans,

Naast Aquoteaday heb ik sinds 1,5 jaar een kleine winkel met Atelier in het centrum van Haarlem Kukicha. Deze ga ik helaas sluiten hieronder een copie van de mail die hierover is uitgestuurd:

Ik ga nog wel door met de Aquoteaday handgemaakte posters, maar voorlopig zijn ze dus niet meer life te bewonderen in Haarlem.

 

*************************************************
Zo aan het begin van een nieuw jaar is het tijd om de balans op te maken en te evalueren hoe Kukicha ervoor staat.

We hebben ontelbaar veel cappuccino’s gemaakt  en heel veel mensen blij gemaakt met handgemaakte en of duurzame producten. Veel leuke en succesvolle samenwerkingen aangegaan, evenementen  en workshops georganiseerd. We kregen veel enthousiaste reacties als: “Wat een gezellige winkel” , “Ik wordt hier helemaal blij” en “wat een mooie spullen” . Het vaste klantenbestand groeide en de reacties waren en zijn uitsluitend positief. We stonden in de Green shopping Guide Haarlem van Home & Garden. Hadden een vermelding op alle bekende Haarlemse Blogs. Stonden in de hot-spot shopping list van Flair!  Hadden een pagina grote vermelding in de Flow Weekly. Stonden in de top 10 leukste conceptstores van Haarlem-Cityblog en in de top 5 hotspots van Haarlem op Chickslovehappiness!

Niet slecht zou je zeggen voor een startend bedrijf. Toch bleef er onder aan de streep te weinig over. Uiteraard hebben we bekeken hoe we ervoor konden zorgen om meer omzet te maken.

De enige oplossing zou uiteindelijk zijn om te verhuizen naar een grotere winkel op A-locatie evt. in samenwerking met een andere partij.

De mogelijkheden om te verhuizen richting het centrum van Haarlem en evt. samenwerkingen heb ik de afgelopen tijd onderzocht. Maar de investeringen die dit op dit met zich mee brengen,  zowel financieel als qua tijd, in combinatie met mijn gezin houden me op dit moment tegen om dit om te zetten in een concreet plan of pand.

Dus heb ik besloten om met Kukicha te stoppen op de huidige locatie (Jacobijnestraat 4). Uiteraard met pijn in mijn hart, want ik heb er heel hard voor gewerkt en ontzettend veel hulp gehad en dan is het jammer dat de mogelijkheden er nu niet zijn dit voort te zetten.
Voor nu moet ik jullie dus teleurstellen. Kukicha gaat eind januari haar mooie turquoise deuren sluiten! Mocht jij iemand kennen, of zijn, die graag het stokje over wil nemen, qua concept of als locatie, stuur dan een mail naar: leonie27@gmail.com

As. donderdag 14 januari start de opheffingsuitverkoop van de huidige voorraad. Alles voor 50% ook de meubels en delen van het winkel interieur!!

 

Natuurlijk ga ik wel door met inspiratie bieden “For a green & happy life” via de Website, Facebook en Instagram.
Bedankt voor alle leuke reacties, aankopen, samenwerkingen en hulp!

Liefs,

Léonie